woensdag 18 augustus 2021

Højer, grint

Campervakantie naar Zweden op Tripadvisor

Deel 33 maandag 26 juli 2021

Wat vooraf ging (deel 32)Kolding, boswandeling

Vanaf 1 uur zaten wij weer een kleine anderhalve uur in de camper om Jutland van oost naar west te doorkruisen, om zo in de Vadehavs Camping (Waddenzee Camping) bij Højer, helemaal in het zuidwesten van Denemarken uit te komen.

Wij checkten weer in bij de automaat en in dit deel van Denemarken was het vandaag behoorlijk brodzig. Echt onweer kwam er niet, hooguit wat gerommel in de verte. De velden voor kampeerwagens waren met gras voor je tuinmeubels en grint voor onder de camper en op de paden. Overigens lag overal wel een heel dikke laag grint, loopt en rijdt niet lekker en geeft veel overbodig lawaai. bovendien waren de grintstroken voor de campers onnodig breed, meer gras en kleiner grintstroken was fijner geweest.

Verder was het een goede camping, alleen geen horeca en daardoor een beetje doods hier. Er waren ook vakantiewoningen vlakbij de camping. Je had mooi zicht op de Waddenzee, maar verder had je er niets aan. Je kon niet bij de zee komen, alleen maar kijken, beetje jammer.

Spannender werd het niet meer vandaag, we aten lekker, dronken een biertje, een wijntje lieten onze hond uit en het werd donker. Morgen de grens over naar Duitsland, worden onze passen en corona-app gecontroleerd? (Deel 34)



Waddenzee bij Højer en mooie lucht boven Vadehavs Camping




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver