donderdag 28 juli 2022

Zarns, Burg Kronburg

Zwerftocht 2022 deel 23, 28 juni 2022 (bezocht zie tripadvisor

Terug naar vorige deel

Nadat wij ons nog even hadden afgemeld bij het vriendelijke beheerdersechtpaar en ons vuil in de container te hebben gegooid, ging mijn lief weer rijden. Oostwaarts.

14 km Arlbergtunnel

Oostenrijk is ook een heel mooi land, maar door de route die wij kozen, de snelste zie je er een aantal kilometers niets van. Net als in Zwitserland rijden wij ook nu weer door vele tunnels, waaronder de 14 kilometer lange Arlbergtunnel, de langste van Oostenrijk. Aan het eind van deze tunnel tikten wij even de tol af en weer verder.


Burg Kronburg

Ook nu reden wij weer langs bergen en kastelen. Deze vakantie hebben wij al heel wat kastelen gezien, maar tot nog toe door hoe het loopt, alleen op afstand en / of vanuit de camper. Nu rijden wij langs de Kronburg. Dit is de ruïne van een 14e eeuws rotskasteel op een steile 1066 meter boven zeeniveau gelegen rotsachtige heuveltop tussen Zams en Schönwies in het Tiroler district Landeck.

Bij Riedern staken wij de Inn weer eens over

Vanaf Zirl stuurde Maps ons wegens vertraging op de hoofdroute binnen door via Kematen naar Völs, bij Innsbruck wat onze bestemming voor vandaag is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver