woensdag 20 juli 2022

Rheinmünster, Freizeitcenter Oberrhein

 Zwerftocht 2022 deel 10, 21 juni 2022 (bezocht zie tripadvisor

Terug naar vorige deel

Na Baden-Baden weer een uurtje rijden en wij zijn er Reisemobil Stellplatz am Freizeitcenter Oberrhein te Rheinmünster. Een mooie campercamping voor de ingang van een recreatiecomplex. De camperstandplaats had mooie grote velden met gras, alles wat je nodig had en verzorging, kon bij de ingang worden geregeld in de automaten. Prima! 


Na aankomst gingen wij eerst maar even met de hond wandelen, langs het heldere water van het Rheinniederungskanal. Later die dag gingen wij lekker buiten koken. Elektrische kookplaatje op de vandaag nieuw gekochte tafel en de stroom kunnen wij bij de dit jaar gehuurde camper rechtstreeks aan de buitenkant van de bus aansluiten. Handig. De wok erop en heerlijke nasi gebakken.

Wij hadden heerlijk gebakken en gegeten en veel over. Gelukkig hebben wij een koelkast en de rest komt morgen of overmorgen wel op. Aan het begin van de avond keken wij nog even op de grote camping aan de andere kant van het kanaal en bij het jeugdgebouw zagen wij leuke houten dingen, die wij ook nog wel eens zelf voor thuis kunnen maken.


's Avonds hadden enkele anderen verderop op het camperterrein het erg gezellig en veel feestverlichting erbij. Wij hebben 's avonds ook nog een tijd buiten gezeten, tot er teveel insecten kwamen.


De volgende dag gingen we voor elk 2 broodjes halen bij de bakker op de camping, ik koos voor elk een croissant en een brood met witte pukkels erop, die koos ik impulsief, toen ik hoorde dat wat ik eigenlijk koos, Kartoffelbrötchen waren... ik hoef geen brood van aardappels!

Nou die croissants waren natuurlijk wel goed, maar die andere, zout! Al dat witte was zou. Hadden wij die opgegeten, dan hadden onze nieren de hele vakantie nog moeten overwerken.

Gisteravond hadden wij besloten de volgende camping aan de andere kant van de Rijn in Frankrijk te zoeken. Wij gaan vandaag naar Frankrijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver