donderdag 28 juli 2022

Wald am Arlberg, zo heerlijk rustig

Zwerftocht 2022 deel 22, 27 juni 2022 (bezocht zie tripadvisor

Terug naar vorige deel

Wij rijden Feldkirch uit en over de Arlberg Schnellstrasse zijn wij ook al gauw bij de camping in het kleine dorpje Wald am Arlberg. Vanaf dit dorpje kun je met de Sonnenkopf kabelbaan de berg op. Dat hadden wij gisteren in Zwitserland al gedaan, dus vanmiddag bivakkeren wij gewoon in en om dit kleine dorpje.

Twaalf uur waren wij op de camping. Mijn lief had al gebeld en wij hadden een mooi ruim veldje aan het begin van de camping genomen. Vandaag nemen wij geen stroom, dan hoeven wij morgen ook niets meer te regelen en kunnen wij vertrekken wanneer wij dat willen.


Wij kuieren over de rustige camping. Deze camping zal zo vlak bij de bergen zijn topdrukte in het wintersportseizoen hebben. Toen wij de vrouw van het aardige oudere echtpaar die deze camping leiden troffen hebben wij het inschrijven geregeld en wij hebben verder die dag niet veel meer ondernomen. Zo nu en dan een rondje met het hondje en kijken naar de treinen die verderop op de berg reden en in de tunnel verdwenen, of eruit te voorschijn kwamen. Zo nu en dan zagen wij een of twee rode wouwen vliegen en wij hebben onze beide ouders nog even gebeld.


Bij de uitlaatronde liepen wij in de droge rivier en de hond liep ook in de vijver van de camping met karpers. Ook hebben wij nog even met onze beide ouders gebeld. Het werd avond. Het werd nacht.


Het werd ochtend. Nevel laag in de bergen en wij rijden vandaag verder oostwaarts door kilometers tunnel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver