woensdag 20 juli 2022

Eppelheim, pannenkoeken

Zwerftocht 2022 deel 8, 21 juni 2022 (bezocht zie tripadvisor

Terug naar vorige deel

Na een laatste wandeling door Rüdesheim, stapten wij weer in de auto en gingen wij weer rijden. Door een Umleitung in de stad, reden wij nog 2 keer een rondje door de stad voor wij hem echt verlieten. Doel is een camperplek in Baden-Baden, hier zouden wij 5 jaar geleden al eens naar toe, maar dat lukte toen ook niet wegens een omleiding door een afgesloten Ausfahrt op de Autobahn. Wij verlegden in dat jaar de route naar Karlsruhe. Dit jaar een nieuwe poging Baden-Baden.

Tot Eltville reden wij nog langs de Rijn, daarna iets ten noorden ervan richting Wiesbaden. Na een heel stuk snelweg werd het tijd voor lunch. Zoeken op Maps. In Eppelheim, bij Heidelberg is een Action en gemakkelijk parkeren en een supermarkt (Netto Marken Discount). Goede plek voor een pauze.

Wij reden langs de rand van Heidelberg, een bocht naar het westen en zo kwamen wij in het voorstadje Eppelheim. Ik ging daar boodschappen doen in de Netto, daarna ging mijn lief naar de Action. Wij hadden nog een tafeltje nodig voor bij de tuinstoelen en die had de Action in de reclame.

Voor de lunch had ik heerlijke pannenkoeken, gebakken. Elk 3 pannenkoekjes met stroop. Gesterkt gingen wij daarna de weg weer op, richting Baden-Baden. Airco weer aan, afkoelen!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver