woensdag 20 juli 2022

Gerstheim, beugels

Zwerftocht 2022 deel 11, 22 juni 2022 (bezocht zie tripadvisor

Terug naar vorige deel

Tegen twaalven gingen wij vanuit Rheinmünster weer op pad. In Rheinau stopten wij nog even om te tanken en even verder in Linx ging mijn lief nog even naar de Pennymarkt.

Wij komen Rheinau binnen met een halfvolle tank

Daarna bereikten wij al gauw de Duitse grensstad Kehl en staken de Rijnbrug en de Franse grens over en reden langs Straatsburgs industriegebied verder naar het zuiden.

Route du Kuhnensand in het Franse Straatsburg

Wij reden langs het dorpje Plobsheim en kwamen om kwart voor twee bij de Camp Au Clair Ruisseau aan. Het was nog middagpauze. Wij zetten de auto op de parkeerplaats, deden een rondje met de hond en gingen lunchen. Na de lunch schreven wij ons in, fijn dat de eigenaar vloeiend Duits sprak en zochten ons plekje op.


In de koeling bij de receptie kocht ik ook nog twee gekoelde beugelflessen pils, dat was lekker en hadden wij wel verdiend vonden wij. Bij een latere ronde over de camping ging mijn lief nog even zwemmen in de campingvijver, ik bleef bij de hond, die ook niet verder ging dan pootje baden.

Zicht op onze camper van buiten de camping  aan de andere kant van de Hanfgraben

Ook een geit en een hangbuikzwijn wonen op de camping en paarden

Morgen gaat de zwerftocht weer verder, nog een stuk langs de Franse kant van de Rijn tot vlak boven Bazel, en dan weer even Duitsland in.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver