dinsdag 26 november 2019

Beilen, even winkelen

Het is november en wij hebben allebei een weekje (grotendeels) vrij van werk en andere verplichtingen. Wij kunnen mooi weer eens een midweekje samen met onze hond eropuit.
Kort voor vertrek iets boeken is in deze tijd van het jaar is een eitje. Wij konden dinsdagmorgen pas vertrekken, naar onze eindbestemming Zwiggelte, maar een uurtje noordelijk van onze woonplaats. Mooi huisje uitgezocht, direct bij de achteruitgang van het park. Konden we zo met onze hond het bos in.

Na het inchecken gingen we er nog even op uit. Wij wilden nog wat spullen kopen. Eten voor vandaag en morgenvroeg hadden wij bij ons, maar geen spullen voor de hobby.

Na het eerste rondje over het Zwiggelterveld met onze hond, op naar Beilen. Beilen is voor mij dat dorp aan het spoor met die grote zuivelfabriek, de DOMO, doet mij altijd weer aan het gelijknamige liedje DOMO van de Boegies denken. Maar ja DOMO is inmiddels gefuseerd tot Friesland-Campina, zoals bijna alle zuivelindustrie in Nederland.


Afijn, wij zetten onze wagen bij de Action neer. Daar scoorden we nog wat schilderstuk en kaarsjes en een verlengsnoer. Het eerste, om op ons vakantieadres zo nu en dan even lekker creatief bezig te zijn á la Bob Ross(?). De tweede voor extra sfeer aldaar en het derde is voornamelijk leuk voor thuis. Vervolgens gingen we nog even naar twee kledingwinkels. Eerst bezochten wij de Takko. Tot voor kort nooit van gehoord, nu zijn we er voor de tweede keer in 3 weken, want in Bad Bentheim scoorde ik er wat leuks en vandaag mijn lief leuke kleren voor de Kerst. Ook in de Ter Stal en de Hema geweest en daarna weer naar ons tijdelijke huisje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver