vrijdag 15 november 2019

Delecke, naar Münster


Het is 13 augustus 2014 en voor het eerst sinds 2001 gaan wij in onze 'hoofdvakantie' niet met onze boot. Samen bezoeken wij met auto en tent 3 Duitse campings. Deze dag verkassen wij van de eerste naar de tweede camping.

Vanmorgen weer mooi intijds wakker 7:15 en het was gelukkig droog. Toen mijn vrouw aan het douchen was had ik de binnentent, luchtbed en dekens al in de auto en dat vond ze een aangename verrassing.  Lekker ontbeten, de rest ingepakt en als laatste de tent. Op naar de volgende bestemming. Delecke verlaten…

Delecke

Delecke Südufer

… en zonder oponthoud naar Münster gereden. Best lekker om ook weer eens wat verder van je af te kunnen kijken.

Leuke camping, maar een nadeel was dat wij niet met de auto op het tenten-terrein mochten komen. Ons hele hebben en houden moest met de bolderkar van de auto naar het terrein ge-heen-en-weerd worden. De tent stond zo weer en tussendoor dronken we volop koffie.
’s Middags hebben wij heerlijk gezwommen in het ruim opgezette openlucht zwembad tegenover de camping. ‘Zoals het hoort’ aten wij rond 6 uur. Echte campingkost, gekookte aardappelen, appelmoes en een plak ham. Smullen hoor.

’s Avonds een stevig potje Rummikub op het terras.

Morgen hier de boel maar weer eens verder verkennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver