vrijdag 15 november 2019

Körbecke, Möhnesee


Het is 9 augustus 2014 en voor het eerst sinds 2001 gaan wij in onze 'hoofdvakantie' niet met onze boot. Samen bezoeken wij met auto en tent 3 Duitse campings.

Een heel andere vakantie deze keer met de auto en de tent. Via Dortmund gereden, heel anders dan eerst de bedoeling was. Nog in de file gereden, maar na een flinke autorit toch aangekomen.
Ik nam het grootste deel van het tent opzetten en luchtbed oppompen voor mijn rekening, want mijn vrouw had tenslotte het hele eind gereden. Om drie uur konden wij het terrein bij Delecke Südufer af. Daarvoor had de slagboom pauze en konden wij niet weg naar Körbecke aan de overkant van het stuwmeer voor de boodschappen. Daar waren twee supermarkten, wij konden voldoende inslaan.
Net gingen wij koken en uiteraard ging het gas op, pfff. Ik weg over de camping om nieuw gas. We hadden al 2 biertjes op, dus wilden wij de auto niet meer pakken. Maar wat is vakantie toch fijn!!!
‘Ons soort’ Campingaz tankjes waren op deze camping niet te koop. Toen hebben wij de boontjes maar koud gegeten en het vlees gebarbecued. Lekker!

’s Avonds lekker buiten gezeten voor de tent en genieten van wat er om ons heen gebeurde. Buurjongetjes aan het spelen met een bal en later verstoppertje. Toen ’t donker begon te worden hebben wij nog even een wandelingetje gemaakt over het kamp. Rond kwart over 11 gingen wij lekker slapen op de tonen van het festival een paar kilometer verderop in Körbecke.

Wat gaat morgen brengen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver