vrijdag 15 november 2019

Frenckenhorst, Who Killed Bambi?

Het is 14 augustus 2014 en voor het eerst sinds 2001 gaan wij in onze 'hoofdvakantie' niet met onze boot. Samen bezoeken wij met auto en tent 3 Duitse campings. Gisteren aangekomen vanuit Delecke in Münster. Deze dag de eerste volle dag op de tweede camping.

Vanmorgen alweer om kwart over 7 wakker. Veel verkeerslawaai hier op de camping in Münster. Na het ontbijt met een gebakken eitje op de picknick bank waar wij nog even kletsten met de 2 fietsburen, op naar Münster. We vonden gemakkelijk een parkeergarage. Daar liepen wij dan in Münster. Verspreid een handvol mooie oude kerken, een paar rijtjes geveltjes en verder alles na-oorlogs met veel PC-Hooftwinkels. Niks an dus.

Binnen een uur zaten wel al weer weg naar een andere plaats in deze vlakke omgeving. Uiteindelijk deden wij de boodschappen in een dorp dat Frenckenhorst heet. Drie supermarkten en nog wat winkels vlak bij elkaar. In de vriezer van de Aldi vonden wij hertenbiefstuk in de aanbieding.
'Who Killed Bambi?' Gaan wij vanavond heerlijk van eten.

’s Middag hebben wij op de camping gewassen. Ach op vakantie is dat ook altijd wel een evenement.
’s Avonds heerlijke gekookte aardappelen, verse boontjes en hertenbiefstuk gegeten met salade. Lekker!
’s Avonds nog een lange heen en weer wandeling gemaakt achter de camping langs het water. Vervolgens chips, twee bier en nog even rummikub.

Morgen naar de dierentuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver