vrijdag 18 oktober 2019

Coo, waterval

 Dinsdag 18 juni 1991, 4e vakantiedag (met zijn tweeën op vakantie naar de Ardennen)

Vandaag zijn we naar Coo geweest waar een mooie waterval is. Er was ook een soort van pretpark Telecoo*, waar je voor elke attractie apart moest betalen. Helaas liet het weer ons een beetje in de steek, zodat wij moesten schuilen voor het onweer. Even later was het dan wel weer aardig. Best een aardig dagje al was Coo wel behoorlijk toeristisch.

Ach wij hebben wel genoten in onder andere de achtbaan en het kabelbaantje omhoog en weer omlaag, wat klimmen bergje op en bergje af door het park en het watergeweld van deze waterval.
Terug in Grand Halleux hebben wij heerlijk uitgebreid gegeten en daarna lekker naar ons radiootje geluisterd, kaarten geschreven voor familie en vrienden. En zo vloog de dag weer om. ’s Avonds dronken wij nog cola met rum bij het zwembadje. Wij hadden daarbij wel onze warme trui, jas en lange broek aan, zo’n beetje onze laatste schone kleren alweer.

En toen regende het weer. We proberen ons maar weer warm te houden in de klamme tent, deden Zweedse puzzels en kaarten, een snackje tussendoor en Radio Luxemburg op ’t radiootje.

De dag erop liften wij en gaan we naar?

*Telecoo bestaat niet meer, tegenwoordig is hier een Plopsaland pretpark


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver