woensdag 19 januari 2022

Trois-ponts, heksensoepje

 Maandag 17 juni 1991, 3e vakantiedag (met zijn tweeën op vakantie naar de Ardennen)

Na ons stapavondje gisteren, zijn wij vandaag wat later opgestaan. Wij besloten om naar Trois-Ponts te gaan. ,s Morgens eerst naar het dorp gelopen. Mijn lief liep een beetje moeilijk, door haar verzwikte enkel, maar het ging. In Grand-Halleux hebben wij eerst maar een kop koffie genomen, daarna wachten op de bus. Die kwam maar niet. Toen besloten wij maar te liften en hadden wij al heel vlot een lift naar Trois-Ponts.

In het dorpje Trois-Ponts viel het ons al met al wat tegen. In een vreemd tentje hebben wij bij een oudere mevrouw elk een soepje besteld, een vreemd soepje, brandnetelsoep? Later hebben wij nog een broodje gegeten in een gore kroeg, waar wij werden bediend door een alcoholverslaafde. Geen groot succes dus hier.

Wij zijn nog even naar het VVV geweest om wat tips over de omgeving en toen wij alle noodzakelijke dingen hier hadden gedaan zijn wij weer terug gegaan.

Bij de tent hebben wij een pannetje macaroni gemaakt en gegeten en na het eten zijn deze twee kinderen nog even heerlijk naar de speeltuin geweest, waar wij ons prima hebben vermaakt. 's Avonds zaten wij ons lekker warm te houden bij een vuurtje.

Morgen naar Coo.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver