vrijdag 18 oktober 2019

Akkrum, schaft


8 augustus 2006 met zijn vieren (m,v,d12,z11 + hond + kat) op vakantie, onze buren (m,v) varen een paar dagen met hun boot met ons mee.

Vanmorgen lekker uitgeslapen op de Rengerspôlle bij de Âlde Feanen, relaxt! Pas na twaalven verlieten wij ons stekje bij winderig en bewolkt weer. Bestemming 1, Akkrum, voor boodschappen. We zijn via het Prinses Margrietkanaal en de Kromme Knillis gevaren en hebben aangelegd voorbij de camping jachthaven in het kanaal richting Terhorne. Buurvrouw en mijn lief hebben op onze vouwfietsjes boodschappen gedaan bij de Poiesz, spullen voor de barbecue. Een plekje zoeken na de lunch, saucijzenbroodjes en koffie. We zijn uiteindelijk terecht gekomen op een piepklein eilandje in de buurt van Terhorne in de Zoute Poel. Hier hebben wij met zijn zessen gebarbecued onder behoorlijk winderige omstandigheden, maar het was wel leuk.

Hopelijk heb ik bij Akkrum nog een leuke foto gemaakt voor in het lijstje dat we van onze dochter en zoon hebben gekregen. Ik heb 3 foto’s van hun genomen op het skûtsje Gudsekop.

Morgen naar IJlst.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver