vrijdag 29 juni 2018

Gasselternijveen, weekendje weg

Vorig weekend 22 t/m 25 juni 2018 waren lekker even drie dagen van huis. Wij waren vrijdagavond naar het Hunzepark gereden in Gasselternijveen in Drenthe waar wij voor een habbekrats een chalet hadden gehuurd.

Vorig weekend was het niet erg zomers, maar dat mocht de pret niet drukken. In lange broek en met de trui aan ging het prima. Het Hunzepark is een leuke camping / bungalowpark met een mooie waterpartij aan het riviertje de Hunze in Gasselternijveen. Van buren hoorden wij, dat het park de week er voor helemaal vol zat. Nu was het betrekkelijk rustig, maar wel gezellig.

Leuk is, dat Hunze Outdoor hier actief is, die allerlei outdoor in en rond het park organiseren. Wij hadden zelf deze keer niet zo'n weekend en zijn niet in de kano of op de autoped gestapt. Behalve een touwbrug hebben wij de hindernisbruggen ook niet gebruikt. Wij genoten onder de koffie wel van anderen die het probeerden. Wel twee keer 's avonds heerlijk buiten een tafeltennis-toernooitje gedaan.

Zaterdags wat boodschappen op de markt en in de Lidl in het Groningse Stadskanaal gehaald. Op de terugweg in Exloo een heerlijke kop koffie met Veenkoek gehad op het terras, ook op zondag nog lekker rondgereden in onder andere Gasselte, Drouwen en ook weer eens Borger. Daar gewandeld en  bij het hunebedcentrum was het Mammoetpad een mooie nieuwe aanvulling met daar bij ook twee mooie levensgrote mammoeten van wilgentenen.



Meer over en vanuit Gasselternijveen staat in onderstaande stukjes




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver