vrijdag 28 april 2023

Horst (L), geen 2e bakje

Trektocht 2023 deel 25, 23 maart 2023 (bezocht zie tripadvisor)
Vervolg van Trektocht 2023 deel 24

Om tien uur vertrokken wij uit Kelmis, via Moresnet en Gemmenich reed mijn lief bij Vaals Nederland weer binnen, tot voorbij Simpelveld reden wij over de kleinere wegen door het mooie Zuid-Limburg net als een in 2020 toen wij een weekendje hier waren. Vervolgens de snelweg op om Limburg van zuid naar noord te doorkruisen. 

Na een kleine twee uur rijden krijg je wel eens zin in wat. Bovendien is mijn lief jarig er hoort ook nog wat lekkers bij de koffie. We besloten even bij Graaf ter Horst langs te gaan voor wat lekkers, maar wij misten de afslag en reden nog even door, een paar keer links en wij komen bij het volgende restaurant, bij een visplas van hengelsportvereniging 't Bliekske, een themapark Mind Mystery en het Boscafé Het Maasdal. Mijn lief parkeerde de auto op de ruime parkeerplaats en we deden eerst een rondje met het hondje. Daarna schoven wij aan in de veranda van het boscafé. Wij bestelden twee koffie met wat lekkers erbij. Niet dat de bediening slecht was of het een slecht café was. Het was het net niet. Geen goeie vibe ofzo op dat moment. Wij bestelden niet ons gebruikelijke 2e bakje maar rekenden af en namen in de camper voor vertrek een 2e en 3e bakje van onze eigen koffie, wel zo relaxt.


Na een uurtje pauze reden wij weer verder. Wij hebben ook nog brood nodig voor morgen. Maar even langs een supermarkt. Wij hadden bedacht om te overnachten op een camperplek in Bergen aan de Maas. Maar wij moesten er even voorbij om in Nieuw-Bergen een brood te halen. Ik daar even naar de Lidl. Met brood en o.a. vers sinaasappelsap ging ik weer naar de camper. Wij besloten toen toch ons eindpunt nog even te verleggen naar een plek dichter bij huis. Dan hoeven wij morgen niet zo ver meer.

Wordt vervolgd in Trektocht 2023 deel 26, 23 maart 2023 (bezocht zie tripadvisor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver