maandag 27 juli 2020

Wortel, pup

Drie weken geleden hebben wij onze hond in moeten laten slapen. Bijna dertien jaar lang hebben wij ontzettend genoten met en van onze vorige hond, altijd vitaal, maar het laatste jaar op ontstekingsremmers en pijnstilling. Ruim drie weken geleden hielp ook dat niet meer en overleed ze als gevolg van de kanker.

Wij zouden een paar maanden wachten met het nemen van een nieuwe hond maar het begon al veel sneller weer te kriebelen, wij gingen op zoek en zaterdag konden wij haar al halen, tussen de auto's met caravans door de snelweg op richting België, de trip ging naar via de grensovergang bij Hazeldonk en een stukje door een eigenaardig stukje Nederland, Castelré, naar Wortel. Daar konden wij onze nieuwe pup gaan halen. De laatste uit het nest. De eigenaars van deze Mechelaar waren heel aardige mensen, alles was goed geregeld en wij hebben zowel de vader als de moeder van het hondje gezien.

Zonder problemen, met een tevreden slapend hondje, maar met nog veel vakantiedrukte op de A16 en A28 reden wij weer naar huis

Welkom nieuwe pup, wij gaan met elkaar weer veel moois beleven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver