vrijdag 6 maart 2020

Ouddorp, Zee

Vrijdag 28 februari was al weer onze laatste dag van onze midweek in en nabij Renesse Zeeland.

Na het ontbijt de auto inpakken, want 10 uur moet het huisje weer leeg zijn. Ook onze hond werd al opgewonden van het inpakken. Op een gegeven moment ver voor vertrek springt ie al voor de bijrijdersstoel van de auto. Door op de chauffeursstoel, kont tegen de claxon, mweuh en er weer uit.
Onze Belgische buren vonden het ook grappig. Zij spraken ons er nog even over aan bij het sleutel inleveren bij de receptie van het park.

Ruim voor tienen waren wij dan toch al onderweg. De mooie Brouwersdam op via de met zand ondergestoven parallelweg, want wij wilden nog even het strand op. Naast de strandtent zee op hoge palen nog net in Scharendijke Zeeland, ligt het strand van de Ouddorper (Zuid-Hollandse) kant van de Brouwersdam. Hier hebben wij nog heerlijk even met de hond gewandeld en daarna weer terug in strandpaviljoen Zee op hoge palen een lekkere kop koffie gehaald en gekeken of er nog iets voor ons lag, weer wat schelpen mee en er lag ook volop blaaswier. Daarna zijn wij teruggelopen naar onze auto, om de thuisreis te vervolgen richting Zwolle over onder andere de A15 door Rozenburg.

'Zee'

onderweg naar koffie

Zicht op Goeree-Overflakkee



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver