vrijdag 6 maart 2020

Burgh Haamstede, strand Westenschouwen

Woensdag 26 februari startte niet heel anders, dan de dinsdag, niet mijn lief, maar ik deed de eerste ronde met onze hond, daarna ontbijt, roodborstje zat alweer klaar en weer naar het strand.
Het strand bij Westenschouwen

Deze keer besloten wij een wandeling te maken bij de buurtschap Westenschouwen op het strand van Burgh-Haamstede met uitzicht op de Oosterscheldekering. De omstandigheden (wind) waren niet anders dan de dag ervoor. Je ziet wel, dat er op elk stuk strand weer andere dingen (schelpen, planten) aanspoelen. Na de wandeling genoten wij van twee heerlijke bakken koffie in strandpaviljoen De Buurman. Zij hadden daar een grote hond loslopen, Da’s mooi, dan konden wij die van ons ook laten begaan.
ingewaaid zand, toilet paviljoen
Na de koffie nog even wandelen op strand en duin en daarna gingen wij weer op huis aan.

’s Middags moesten er nog wel boodschappen komen. Die haalden wij deze keer in de Jumbo van Renesse. Verder nog even gewinkeld in dit verder niet zo mooie dorp, maar wel met alle voorzieningen die wij nodig hadden. Wij hebben nog een souvenir voor onze dochter gekocht en was spul voor ons zelf, waaronder een koelkastmagneet en een blikken ansichtkaart.

Daarna voor wij weer naar op huis aan gingen nog even lunchen. Elk 2 loempiaatjes met eend en een glas verse sinaasappelsap bij restaurant De Wig. Was wel lekker, maar erg weinig, dus echt laat zullen wij vanavond niet warm eten. Na de lunch nog een rondje door het dorp en op huis aan.

Tegen zessen hebben wij met onze hond nog een wandeling gemaakt over de Lage en Hoge Zoom. Was ook erg leuk met spannende luchten.

Morgen maar weer ’s verder kijken.

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver