vrijdag 23 april 2021

Scheerwolde, regenachtig

01-05-2012, samen een paar dagen met onze boot eropuit.

Gisteren. Vanmorgen toen wij wakker werden in het Steenwijkerdiep tussen De Wetering en Scheerwolde was het triest en regenachtig. Eerst hebben wij nog wat gelezen. Na het ontbijt was het regenachtig. In dat weer voeren wij vlot naar Steenwijk. Om half een was het hier voor de tijd van het jaar gezellig druk. Even met de hond eruit. Toen hebben wij de hond even aan boord achtergelaten en samen wat boodschappen in de C1000 gedaan. 

even naar de C1000

's Middags werd het weer gelukkig veel beter en hebben wij afgemaakt waar wij gistermiddag mee waren begonnen. Het dek is met Zicoflex nog meer waterdicht gemaakt door mijn lief en ik heb de delen van het dek die wij gisteren nog niet hadden gedaan, nu ook in de grijze betonverf gezet.

Daarna een pilsje. Onze dochter belde al gauw. Haar stage duurde vandaag maar tot half drie. Het hele team kreeg een middagje vrij. Onze zoon belde iets later. Hij praatte ons ook even bij over zijn werk vandaag. Jeu de Boulle banen schoffelen in Zwolle Zuid. Net hebben wij nieuwe aardappelen, boontjes en varkensvlees gegeten. Yoghurt en aardbeien uit blik na. 

De dinsdagavond computeren wij op sloom internet van 2 euro. Wij hebben ons wel vermaakt. Ik de radio aan (in de stuurhut i.v.m. betere ontvangst, dan in de kajuit) MVV-Cambuur 1e ronde play-offs 0-2.

We konden een deel van de vele gemaakt foto's bekijken en mijn vrouw skypte met onze kinderen.

Later luisterden wij nog gezellig muziek van ons usb-stickje met een biertje en een triple secje. Op de boot smaakt alles goed.

Morgen richting Belt-Schutsloot.



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver