vrijdag 7 augustus 2020

Wetering, mooi hek


29-7-2008 Met zijn vieren met onze boot op vakantie (pa + ma, 2 pubers en hond en kat)

Wij slapen vannacht in Steenwijk.

Vanmorgen of eigenlijk vannacht was de hond erg onrustig. De straatverlichting was erg nadrukkelijk aan, dus het was eigenlijk net dag. Waarschijnlijk heeft dat haar verward. Toen de straatverlichting later uit was, ging het goed. Het kussentje onder haar poot doet d'r erg veel pijn, want ze steunt er niet op. We hebben vanmorgen bij de dierenwinkel slofjes voor haar gekocht, iets anders was er niet aan te doen.

Nog drinken bij de C1000 gehaald. De kinderen zijn nog samen lekker wezen stadten. Rond 2 uur zijn wij gaan varen, maar het ging al gauw onweren en na onze laatste ervaring, besloten wij net voorbij Muggebeet aan te meren. En eigenlijk wilden wij nog verder, maar dit plekje leek ons toch wel leuk. Wijntje in de stuurhut, kinderen in de kajuit een dvd'tje gekeken.

Gezellig hier!!! Systeem voor ons nieuw te bouwen hek afgekeken bij de overbuurman die er mee bezig was, er komen wieltjes in het midden.
Beter goed gepikt, dan slecht bedacht

Zwanen en eenden voeren in de Wetering

30-7-2008

Kregen wij vanmorgen (stond voor de boot) nog een tas met tijdschriften van de overburen hier van Wetering West. Als dank heeft mijn schat onze oude tijdschriften teruggezet. Terugreis hadden wij erg mooi weer. Beter dan de dagen ervoor, wel warm, niet zo benauwd.  Koffie gedronken bij de Beukersluis, wij waren er in twee schuttingen door. Zometeen weer lekker naar huis. De kinderen en de huisdieren hebben wij er al met de boot afgezet. Het was weer een prachtige vakantietrip!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver