dinsdag 7 april 2020

Genne, mooi nachtje in de kolk

Onze vaarvakanties in Nederland

31 mei 2008

We gaan met zijn vieren (ma+pa, dochter 14, zoon 13 varen met onze boot)

Al ruim 3 weken niet meer gevaren. De afgelopen weken hadden wij steeds andere dingen te doen en we zijn bezig met het bouwen van een badkamer thuis. Onze dochter gaat aanstaande maandag op schoolkamp naar Texel en wij vonden dat wij maar weer eens met de boot moesten. Het is niet zonnig, maar wij zijn naar een mooi plekje in de kolk bij Genne vlak voor Hasselt gevaren.

’s Ochtends waren onze dochter en zoon al naar de bieb geweest en wanneer ik dit schrijf kijken ze al hun 2e dvd. Vanmiddag zijn mijn vrouw en ik nog lekker een eind met onze hond wezen wandelen, langs de dijk door Genne en via Holten weer terug. Het was erg mooi en de hond ging op het laatst lekker apporteren vanuit het water. We hadden vanmorgen nog een rubberbootje gekocht voor € 13, maar we vonden in de bak onder een bed in de achterkajuit ook nog een goeie. Hebben wij nog mee geroeid in de kolk. Mijn zoon heeft er nog even gezwommen. En bij de koffie hadden wij lekkere cake, die mijn dochter gisteren gebakken had. Het uitzicht is hier altijd geweldig.

Welterusten. Mooi even weg.

1 juni 2008

Vannacht heeft het flink geonweerd, maar vanmorgen was het weer droog en lekker weer. Onze hond heeft het zwemmen weer ontdekt en gaat nu elke ronde wel even het water in.  Onze dochter was wat gestrest maar die moet / mag morgen op kamp naar Texel en kan moeilijk met die spanning omgaan.

De kinderen hebben vanmorgen met de rubberboot gevaren en gezwommen en gezellig nog wat ruzie gemaakt. Rond half 2 hadden wij hier ook voldoende bejaarden gesproken en wilden wij ook wel graag weer hier weg. Nu is het half 3 zijn wij weer in onze thuishaven in Zwolle en doen we de laatste dingen hier. De kinderen en onze hond zijn al naar huis.

Al met al zijn we weer even mooi weggeweest.

Meer Genne:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver