zaterdag 25 maart 2023

Camper halen en naar Brasschaat

 Trektocht 2023 deel 1, 11 maart 2023 (bezocht zie tripadvisor

Dit jaar besloten wij na alle beslommeringen in de zomer van 2022 in 2023 maar eens lekker vroeg op vakantie te gaan. Wij hebben weer een camper gehuurd. Nu voor maar 14 dagen, maar wij hebben er geweldig zin in.

Vrijdagavond vorst en sneeuw, maar de voorspellingen zijn prima. Ook zaterdag morgen laat ik onze hond nog uit in de wegsmeltende sneeuw.


Wij besloten thuis al onze bagage in onze auto te proppen en vanaf 't Harde, waar wij onze camper huren gelijk door te rijden. Wij willen richting Frankrijk en onze eerste stop gaat Brasschaat bij Antwerpen in België worden. 

Kwart voor twaalf konden wij onze camper halen en een uur later waren wij onderweg, de A28 op richting Utrecht. Voorbij Utrecht besloten wij om in Gorinchem een tussenstop te maken voor de boodschappen voor vanavond en zondag, want wij verwachten in België op zondag geen open winkels.

bij de kassa van de Jumbo


Zo gezegd, zo gedaan. Bij het Piazza Center in Gorkum ben ik even naar de Jumbo geweest en mijn lief deed een klein rondje met de hond. Pauze even lunchen op de parkeerplaats en weer verder. Rond kwart voor vijf kwamen wij via een weg door het bos, waar de randen al waren afgezet in verband met de paddentrek op de gratis camperplaats in Brasschaat aan.

Oh, eigenlijk mogen wij er niet op. De plek wordt deze maand verbouwd. Wij hebben ons er maar niets van aangetrokken. Het is weekend, vandaag en morgen wordt er toch niet gewerkt. Later kwam er nog een old timer camperbusje op het terrein staan. 

Na een wandelingetje door het park bij het kasteel van Brasschaat heb ik een pan lekkere macaroni gemaakt en het kacheltje in de camper snort lekker.


kasteel van Brasschaat

's Avonds plannen wij de route voor de volgende dag, wij gaan morgen richting Wallonië.

Wordt vervolgd in Trektocht 2023 deel 2, 12 maart 2023 (bezocht zie tripadvisor




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver