zaterdag 25 maart 2023

Oud-Heverlee, Zoet Water

Trektocht 2023 deel 2, 12 maart 2023 (bezocht zie tripadvisor

Na 's-morgens nog een leuke wandeling gemaakt te hebben in het parkbos bij de camperplaats en het het kasteel van Brasschaat, een lekker ontbijt te hebben gegeten en een koude douche, gingen wij weer op pad.

Eerst over de snelweg langs Antwerpen, verder door Brussel en bij Zaventem, besloten wij de snelweg af te gaan. In Zaventem hebben wij voor het eerst in deze vakantie even getankt.

Nu wordt het zelfs in Vlaanderen lekker heuvelachtig, veel bochten, oeps een keukenla, de middelste gaat open. Gordel los, la dicht, weer zitten, gordel om, weer verder, volgende bocht, la weer open, gordel los, la dicht, weer zitten en verder enzovoort.  Wij kwamen langs een vijver met parkeerplaatsen bij Oud-Heverlee, maar even pauze en naar die lade kijken.

Kasteeltje Het Spaans Dak tussen de 1e en 2e vijver

Eerst liepen wij met onze hond een rondje om de eerste vijver, langs het kasteeltje, langs de bosrand en vervolgens langs de weg weer terug naar de parkeerplaatsen. De lade heb ik eerst maar met een paar pleisters vastgeplakt, de bevestiging, waar de rail rechts op loopt is los, dat is zonder gereedschap niet te maken, maar dit wordt net als de koude douche nog opgelost :)

Nu koffie!
Bij de eerste van de vijf vijvers

Na de koffie rijden wij verder richting Wallonië en de leeggemaakte en provisorisch herstelde la, blijft nu gelukkig op zijn plek. Wij rijden naar deel 3...

Wordt vervolgd in Trektocht 2023 deel 3, 12 maart 2023 (bezocht zie tripadvisor




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver