maandag 15 november 2021

Camperduin, lunchtijd

 Deel 4 midweek Groote Keeten

Zie ook deel 3

Na de heerlijke wandeling in de duinen van Sint Maartenszee reden wij naar Petten. Op een doordeweekse oktoberdag is hier niet veel te doen, dus reden wij al vrij snel dit dorpje weer uit langs de Hondbosschezeewering naar Camperduin. Hier ligt boven op het duin een mooi paviljoen: Struin.

Wij zetten de auto op de parkeerplaats om te gaan lunchen. In het paviljoen heb je een mooi uitzicht naar alle richtingen, duinen, zee, Hondbosschezeewering en land. Een tafeltje verderop zat een koppel die ook een hond mee hadden. Wij raakten even aan de praat. Later wij lekker eten en kletsen, mijn lief had een pannenkoek, ik een heerlijke roti. Super maaltijd. Ook  met  het personeel konden wij best even  gezellig kletsen. De mensen waar wij eerder mee praatten, hadden  ondertussen alleen nog maar tijd voor hun mobieltjes. Omdat wij in Petten nog geen boodschappen hadden gedaan, moesten wij nog even verder. Na een paar centen parkeergeld te hebben afgerekend reden wij via Groet naar Schoorl en daar in het centrum zou ik bij de Jumbo de boodschappen doen.


Heerlijke roti

Terwijl mijn lief met de hond even in de duinen en bossen bij het Klimduin wandelde deed ik de boodschappen. Weer bij de auto gaven wij ons parkeerkaartje aan een mevrouw die alleen even naar de slager moest, want wij hadden nog een half uur over.

Weer terug een bakkie en even de krant lezen. 's Middags gingen wij ook weer even schilderen. Die schilderijtjes van ons worden best aardig...

die schilderijtjes van ons worden best aardig

Wat de donderdag brengt, staat in:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver