donderdag 7 april 2022

Colijnsplaat, Zeelandbrug

 Midweekje Zeeland deel 13, 25 maart 2022 <- deel 12

De avond voor vertrek had ik al de nodige bagage, die wij niet meer nodig zouden hebben teruggebracht naar de auto op de parkeerplaats. 's Morgens waren wij na het rondje met de hond en het ontbijt dan ook vlot klaar met het inpakken van de rest. Wij maakten op het pad naar de auto nog een leuk praatje met een schoonmaakster van dit park en gingen weer op pad. 

Deze keer wilden wij niet door Zuid-Beveland en Noord-Brabant net als maandag, maar over de Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden rijden. Wij reden vanaf Oostkapelle via Vrouwenpolder naar Noord-Beveland en tussen Colijnsplaat op Noord-Beveland en Zierikzee op Schouwen-Duiveland reden wij over de Zeelandbrug.

door de hoge rand zie je net niks

Afgelopen zomer tussen Denemarken en Zweden vonden wij het prachtig om over alle bruggen te rijden, maar in een normale personenwagen zie je op de Zeelandbrug net niks. Vanaf de kant is het overigens wel een mooie brug.


Maar wat een geluk voor deze twee toeristen. De brug ging open voor een varende recreant. Kon ik even uitstappen en op de brug echt om mij heen kijken.

 

Weer ingestapt reden wij door over Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee en via de Hoeksche Waard naar Rotterdam. Het was nog lang geen lunchtijd en wij konden nog wel even verder. Bij Putten werd het tijd voor een sanitaire stop en een hapje en een drankje.

Naar deel 14 van midweekje Zeeland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver