donderdag 7 april 2022

't Oever, Strand Nulde

 Midweekje Zeeland deel 14, 25 maart 2022 <- deel 13

Een heerlijke midweek met prachtig weer in Zeeland zit er bijna op. Voor wij weer thuis zijn nog een stop voor een plas en een luncht. Bij Strand Nulde gaan wij de weg af en zoeken het Postiljon hotel op kriskras tussen de hekken door van de parkeerplaats in verbouwing. 

Er zit een groot restaurant bij. Hier staat toch een koud windje, dus eten wij binnen. en niet op het terras aan het Nuldernauw. Druk binnen, zowel qua aantallen als qua volume. Er zijn hier zo te zien veel bedrijfsbijeenkomsten.

Strand Nulde ik ken het nog wel van vroeger. Toen wij nog in Harderwijk woonde liep ik wel eens hard van huis tot aan de camping hier en weer terug, hond mee. Ook ben ik vanaf het Wolderwijd wel eens tot aan het hotel geschaatst en weer terug en bij het benzinestation hier hebben wij met onze eerste boot hier wel eens aangelegd om een nieuwe gasfles te kopen.

Wij nemen een lekker glas sinaasappelsap en een lekker broodje. Daarna nog even met de hond eruit en nog een goed half uurtje rijden. Dan zijn wij weer thuis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver