donderdag 20 januari 2022

Kautenbach, Camping Kautenbach

Vrijdag 21 juni 1991, 7e vakantiedag (met zijn tweeën op vakantie met een tentje naar de Ardennen)Volg deze link voor de 6e dag.

's Morgens was 't lekker droog. Wij zijn 9 uur opgestaan. 10 Uur waren wij bepakt en onderweg naar de bushalte in Grand Halleux. De bus vertrok maar 10 minuten te laat naar Vielsalm. Daar hebben wij nog een uurtje in de herberg gezeten waar vele echten rondbanjerden, waaronder de kleine ronde kroegbaas zelf. Na twaalven ging de trein naar Luxemburg. In de trein raakten wij leuk aan de praat met een Nederlands veteraan, die al 30 jaar in Zwitserland woont. Later meldden zich nog 2 Belgische meisjes, leeftijd iets ouder dan tienertoer in het gesprek.

In Kautenbach gingen wij eruit. Eerst namen wij een drankje en een patatje in het café naast het stationnetje. Dit café werd door Nederlanders gerund. Daar hadden wij nog even de weg naar de camping gevraagd, maar natuurlijk liepen wij in de verkeerde richting. Na 3 kilometer te hebben omgelopen hadden wij toch mooi de camping bereikt. Daar aangekomen hebben we de tent opgezet en gewinkeld in de kampwinkel, soep gemaakt, gewassen en gedoucht. We hebben 's avonds met de buren voor hun caravan gekletst.

Morgen naar... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver