maandag 31 oktober 2022

Lastrup, shoppen

Midweek Dwergter Sand, deel 6

Terug naar deel 5

Wij hadden ons goed vermaakt in de Molberger Dose en daarna lekker geluncht in ons huisje. De hond een uurtje alleen laten om de boodschappen samen te doen was goed bevallen, dat kon vandaag wel weer.

Die lekkere rosé in die bolle flessen, had de Edeka in Molbergen niet meer, wij gaan samen even in de Edeka in Lastup kijken.  Dit dorp ligt een kilometer of 15 ten zuiden van het park, een leuk ritje over een binnendoorweg.

De meeste tijd besteedden wij in dit dorp in de Posten-börse. Mijn lief had gisteren in Molbergen al een fles gevonden en gekocht en wilde er toch ook nog een grotere bij. Ja we hadden in twee keer in twee vestigingen van deze winkel al heel wat frutsels en fratsels bij elkaar verzameld. Ook een ijzeren kabouter, die van ons de naam Paulus de Roestkabouter kreeg.



De tweede winkel was de Edeka waar wij onze laatste boodschappen voor deze vakantie haalden, waaronder nog wat flessen Janee rosé, vervolgens reed mijn lief ons weer terug naar ons huisje.
's Avonds keken wij onder het genot van wat lekkers Feyenoord - Midjylland in de Europa League op tv, die net als de heenwedstrijd van vorige week weer in 2-2 eindigde.

Vandaag alweer geen rummikub gespeeld. Tijd om op bed te gaan, morgen alweer naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver