maandag 8 augustus 2022

Steenderen, Landlust

Zwerftocht 2022 deel 38, 11 juli 2022 (bezocht zie tripadvisor

Terug naar vorige deel 

Vanaf Vorden was het nog maar 12 kilometer een twintig minuten naar Steenderen. Goed, dat wij in Vorden nog even rond waren blijven hangen, want Steenderen op maandag is niet erg levendig.

Wij zochten een plekje op campercamping Landlust achter de speelgoedwinkel, die op maandag gesloten is, rekenden af en gingen maar weer even met de hond wandelen buiten het terrein. Wij hadden via de uitlaatplek het terrein af willen lopen, maar dat had geen verbinding met een openbaar pad of de openbare weg. Zo'n uitlaatplek is meer iets voor minihondjes met minibehoeftes, niets voor een Mechelaar die ook zijn energie kwijt wil.

Buiten de rondes met de hond verbleven wij toch vooral bij de camper. Eigenlijk is zo'n camperplek als deze, ook al is alles er netjes en is er alles wat je nodig hebt, wat saai. Achter een winkel van alles afgesloten en het soort mensen, dat er komt is te veel van hetzelfde. Vooral senioren en bejaarden met elektrische fietsen. (Kleine) campings zijn over het algemeen tocht levendiger.


's Morgens liep mijn lief nog even naar de Coop supermarkt voor broodjes en deed ik nog een rondje met het hondje, een eindje het dorp uit en weer terug. Bij de Coop zat mijn lief nog lief op mij te wachten. Samen liepen wij weer terug naar de camper.

Na het ontbijt ontdeden wij ons nog even van het vuile water en gingen wij weer op pad. Wij reden een eindje verderop stapvoets door het kleinste stadje van Nederland Bronkhorst en reden toen mooi over de dijk richting Zutphen en bij Zutphen staken wij via de Cortenoeversebrug de IJssel over en verlieten wij de Achterhoek en arriveerden wij op de Veluwe.

Op naar Eerbeek.

Zwerftocht 2022 deel 39, 12 juli 2022

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver