maandag 8 augustus 2022

Vorden, meesterlijk ijs

Zwerftocht 2022 deel 37, 11 juli 2022 (bezocht zie tripadvisor

Terug naar vorige deel 

Tegen elven stapten wij in Winterswiek weer in de camper om in westelijke richting te rijden. We meden de snelwegen, dus rustig an en drie kwartier later reden wij het dorp Vorden binnen. Daar zag het er wel gezellig en levendig uit, een leuk terras bij het Meestershuis en parkeerplaats voor de camper vrij en tegenover de Albert Heijn. Het moment voor een pauze.


Wij gingen op het terras zitten en pakten de kaart. Wij hebben toch meer zin in ijs dan in koffie. Vriendelijke bediening en wij bestelden elk een ijsje. Zij maakte nog even een foto van ons beiden, kleine vakantieherinnering en even later zaten wij lekker aan een ijsje, onze hond aan een bak water en wij genieten van alles wat er om ons heen gebeurde. Mooi grand café in een levendige straat en met een gezellig terras. Een basisschoolklas was nog 'druk' met een soort van speurtocht. Ja zal de laatste schoolweek voor de vakantie zijn. 

Na het ijs deden wij nog een rondje door het dorpscentrum en weer terug deed ik nog even de boodschappen bij de Albert Heijn tegenover het Meestershuis. 

En nog even verder.

Zwerftocht 2022 deel 38, 11 juli 2022

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver