woensdag 19 juni 2019

Wezep, koffiemachine

Wij hebben wel een paar keer een koffiezetapparaat gehad,  zelfs die espresso-automaat was niet echt wat,. Steeds gaven wij zo'n apparaat weer weg en schakelden wij weer terug naar met de hand gezette filterkoffie met gekookt water.

Zolang wij samen zijn, hebben wij de koffie toch het meest op die manier gedronken. Maar mijn vrouw vertelde, dat koffie bij een van haar cliënten in de zorg uit een echte machine toch wel heerlijk is. Heerlijke koffie met een créme-laagje, maar ook heerlijke espresso.

Op internet hebben wij een mooi apparaat gezocht, maar toch maar niet besteld. Wij willen hem toch eerst in het echt zien. Afgelopen zaterdag eerst naar een EP winkel in de buurt. Die hadden hem niet in voorraad. Naar een andere winkel, andere kant van de stad. Daar stond er nog een. Maar een ander heel aardig stel was ons net voor. Nemen jullie  hier de laatste dan maar. Jullie waren eerst.

Dit apparaat zag er goed uit. Wat de winkelbediende vertelde, daar werden wij niet veel wijzer van. Het vreemde was, dat hij alleen tegen de mannen praatte en de vrouwen niet aankeek en het belangrijkste wat hij vertelde, dat ie de koffieprut over zijn tuin gooide. Hij liet ons zelf zijn al verzamelde voorraad van deze week zien. Prima. Maar hij had beter iets meer over het apparaat kunnen vertellen....

Wij de Expert in Wezep gebeld. Er naar toegereden. Het mooie...zij hadden hem al ingepakt met factuur voor ons klaar staan en wij drinken nu al een paar dagen de allerlekkerste verse bonen koffie!
En zo klaar!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver