zondag 10 maart 2019

Europoort, terug van minicruise

Terug op 28 februari 2019 met de bus van York naar Hull duurde even in de avondspits. Er waren die middag drie ongelukken gebeurd en op de 4-baans autoweg moest de ambulances en verder hulpverlening tussen de file door zigzaggen

Maakt niet uit de boot vertrekt toch pas om half negen. Douane en inchecken ging weer lekker vlot en met nieuwe sleutelkaartjes waren wij zo weer in onze hut met uitzicht op zee. Eigenlijk wilden wij aan het begin de bekerwedstrijd Feyenoord - Ajax kijken, maar die was op het schip niet te ontvangen. Dan maar weer gelijk naar het entertainment. De live-muziek. Deze avond volgden wij het niet vanaf dek 8, maar bij de ballustrade van dek 9. Had je ook goed zicht, maar geen dansen deze keer.


Na het entertainment lekker slapen en 's morgens na nog een ontbijtje en ook nog een verse croissant en espresso gingen wij weer van boord. Het weer was in 12 uur van zomers naar winters mist gegaan. Nog even in de file voor de douane en het tripje zit er weer bijna op. Een bus bracht ons weer naar Rotterdam Centraal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver