vrijdag 18 augustus 2017

Sankt Gallen, even settelen

Onze reis naar Zwitserland zaterdag 15 juli 2017


Vakantietijd! De hond thuis bij de kinderen, wij naar Zwitserland, wel wat ideeën, geen vast plan, dus zwerven!

Wij hadden ons deze dag wel  vermaakt met onze omzwervingen in Liechtenstein en de omgeving van St. Gallen. Dus wij gaan op zoek naar een hotel. Het hotel van onze favoriete keten was vol, dus wat anders gekozen. Het werd een heel net en schoon zakenhotel. Niks mis mee, nog nooit zo'n grote hotelkamer samen gehad.

'Hier gaan wij niet eten'. Wij willen het simpel en zelf wat maken met rijst en zo. Wij hebben immers een kooktoestel, water en wat campingservies achter in de auto.

Dus wij rijden naar de Lidl vlakbij. Uiteindelijk kwamen wij wel bij een Lidl, maar een heel andere en verder weg, dan wij dachten. Lastig oriënteren in zo'n op en neer stad. Toch hadden wij daar lekker spul gekocht en terug gekomen. Stoeltjes en tafeltje neergezet. kooktoestelletje en gasflesje gekoppeld en op een parkeerplaats op een industrieterrein van Sankt Gallen een heerlijke zelfgemaakte rijstmaaltijd gegeten met uitzicht op wat bedrijven, het plaatselijke voetbalstadion en de IKEA.

's Avonds lui op de kamer verbleven met een drankje, tv en 's nachts een goede nachtrust. De volgende dag rijden wij eerst naar Radolfzell in Duitsland hadden wij zo bedacht.



St. Gallen gezien vanuit het Peter & Paul Wildpark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver