dinsdag 14 november 2017

Harderhaven, nieuwe wagen

Wij hadden onze wagen alweer een aantal jaren en vonden het tijd voor een andere. Hij kon wel iets kleiner, want mijn vrouw rijdt voornamelijk voor haar werk kriskras door de stad en een giga kampeeruitrusting net als destijds naar de Möhnesee hoeft niet meer mee.

's Avonds zeven uur kwamen wij op het idee, tien over zeven zagen wij een mooi modelletje van 9 jaar oud bij onze vaste dealer en de volgende ochtend maakten wij al een proefrit. Ging geweldig, dit moest hem maar worden.

Gisteren wast het zover, wij gingen de wagen samen halen. Op ons gemak alles geregeld en daarna lekker een stukje toeren, in een bui vertrokken eerst naar Kampen, wat boodschappen in de Action en de Aldi halen en daarna was het tijd voor lunch. Even overgestoken naar de Mac voor een wrap en koffie.

En daarna een lekker stukje getoerd, door een gebied waar wij graag en veel omzwerven.
Lekker een ritje langs de Flevo Randmeren, van de Roggebotsluis, via Elburg, langs Walibi, Flevostrand en Harderbos, waar de Schotse hooglanders nog steeds stonden te grazen net als toen wij de boot nog vlak bij op het Flevostrand hadden liggen en genieten van de vele meerkoeten in het Veluwemeer, de kiekendieven in de lucht. Toen na Harderhaven, linksaf de Knardijk op richting  een van onze oude woonplaatsen Harderwijk. Het gebied tussen de molen en de Knardijk is nu bijna helemaal kaal, vroeger waren er allemaal bedrijven en de Karwei naast de molen. Maar toch, het havenfront wordt straks vast heel mooi.

Over de 'saaie' A28 reden wij weer naar huis, mijn lief rijdt, dus kon ik mooi even het digitale klokje op wintertijd zetten. Was een heerlijke vrije dag gisteren.

Harderhaven, vlak voor de tunnel naar Harderwijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver