zondag 25 augustus 2024

Dordrecht, Biesbosch

Donderdag 18 juli, deel 26


Ons ontbijt voor het hotel in Tourcoing was op, wij gooien onze spullen in de auto, checken uit. Halen nog wat drinken voor onderweg bij de Lidl even verderop. Mijn lief moest nog even de autodeuren afsluiten toen ik in de winkel was, er was een zwerver die om geld vroeg...

Affijn rond tien uur gingen wij op pad, over de snelweg reden wij België door, waarna aangekomen in Nederland, wij bij Breda de keuze maakten om richting Rotterdam te rijden, om daar nog de nacht door te brengen. Rond twaalf uur hadden wij onze eerste stop bij Van der Valk in Dordrecht. Hier hebben wij lekker koffie gedronken en uitgebreid geluncht. mijn lief met uitsmijter ik met een pincha met tonijn, heerlijk. Nog even samen gepraat met de bediende, zij had thuis ook een hond en wij onze hond onder de restauranttafel, altijd weer een leuke aanleiding voor een praatje.

Even na enen weer verder, tien minuten in de auto. Wij hadden bedacht om in de Dordtsche Biesbosch te gaan wandelen met de hond. Komen wij ook eindelijk eens in de Biesbosch, ook al is dit deel nog een betrekkelijk nieuw stuk natuurontwikkeling. De hond genoot ervan, wij ook, ondanks het brodzige weer en veel insecten.



Na de Piesbosch....

...zetten wij koers richting Rotterdam. Tegen drieën meldden wij ons bij Hotel Slaak, waar wij de avond ervoor via een boekingssite hadden geboekt. Zij hadden ten onrechte op de site staan, dat honden er welkom zouden zijn. Dus niet.  Wij dachten, dan ook geen probleem, dan rijden wij wel door en gaan lekker naar huis. 

Tegen vijven reed mijn lief ons weer onze straat in, heerlijk vakantie, maar ook heerlijk weer thuis...
...en... toch maar voor een camper gaan sparen?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver