donderdag 1 augustus 2024

Montereau-Fault-Yonne, 4e etappe

Dinsdag 9 juli, deel 8

Onze Tour de France 2024 (terug naar deel 7

Wij hadden uitgescheck in Meaux en mijn lief reed in anderhalf uur de 80 kilometer naar Montereau-Fault-Yonne waar wij de plek waar de Yonne in de Seine stroomt hadden uitgezocht als de pauzeplek voor een kop koffie.


We misten eerst de afslag naar de picknickplek, even de volgende rotonde helemaal rond en twee minuten later waren wij er dan toch. Wij namen onze plek in op een vrije picknickbank, toen er even later een vrijkwam in de schaduw verkasten wij daar naar toe. Heerlijk koffie gedronken en moeite gedaan om een plek voor een plasje te vinden, wat ook voor mijn lief lukte. Moeilijk zoeken hier want aan de andere kant van de rivier is eigenlijk overal bebouwing.


Na de rustpauze, maakten wij nog een tweede stop een eindje verderop in de stad bij een Aldi, waar ik onder andere een pot Baskische kip kocht. Mijn lief kocht bij de GiFi onder andere twee nieuwe (plastic deze keer) wijnglazen, want gisteren in Meaux...

Daarna weer verder naar een plek voor onze hoofdmaaltijd van vandaag, weer vlakbij ons eindpunt van vandaag, de stop bij de brug Pont des Besniers bij Sury-aux-Bois.

Naar deel 9 van onze Tour

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver