zondag 25 augustus 2024

Tourcoing, laatste stop in Frankrijk

Woensdag 17 juli, deel 25


Wij hadden een paar uur gerecreëerd in het Parc du Lac du Heron in Villeneuve-d'Ascq toen wij in een kleine 20 minuten naar ons hotel Lille L'Union reden in Tourcoing. Wij checkten in brachten onze spullen naar onze kamer op de 2e etage en kochten een biertje en een rosé op het terras voor het hotel.

Verder van ons niet veel activiteit meer vandaag, aan het begiin van de avond gingen wij eten bij de Quick het fastfood restaurant een eindje verderop.  De avond brachten wij op de hotelkamer door. 's Avonds waren onder ons op de parkeerplaats twee mannen aan het klussen aan hun busje.

Later nadat wij de laatste ronde met onze hond hadden gedaan raakten wij nog even met hen aan de praat. Het waren een Duitser en een Pool uit een plekje niet ver van de Nederlandse grens die overdag aan het werk waren in de Heineken brouwerij in Lille.




Het gebied nabij ons hotel in Tourcoing

's-Morgens namen wij een ontbijtje op het terras voor ons hotel voor mijn lief ons in de auto weer door België reed op weg naar Nederland, waar ons eerste stop zou zijn, in Dordrecht.

Naar deel 26 van onze Tour




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver