vrijdag 3 november 2023

Braunlage, hondenbieb

  Herfsttocht 2023 deel 7, 14 oktober 2023 (bezocht zie tripadvisor

Vervolg van Herfsttocht 2023 deel 6

Sankt Andreasberg wordt hem dus niet vannacht. Rond kwart over drie reden wij na een tochtje over de bergen de camping op. Een fijne camping en vanaf de plek voor de campers loop je zo het terrein af de natuur in, wat wij ook deden. Heerlijk even gewandeld. Daarna ook het terrein zelf nog even verkend.

Bij het mooie toiletgebouw is zelfs een hondendouche en ook een hondenbieb!

De hondenbibliotheek

In de avond hadden wij nog even intensief contact met onze kinderen, zij waren bij hun oma op ziekenbezoek geweest en zouden nu even met zijn drieën uit eten, dochter, kleinzoon, zoon voor ze weer naar huis reden. Met onze (schoon)ma gaat het weer de goede kant op gelukkig.

's Avonds voor de rosé speelden wij nog maar een potje rummi.

Naar een goede voor ons warme nacht, was het slechts 9 graden in de camper. Van een lekkere wandeling samen met onze hond en een lekker ontbijt waren wij lekker opgewarmd.  
Goede service hier, de gistermiddag bestelde broodjes waren al in het door ons klaargezette krat gelegd voor de deur van onze camper. Na het ontbijt een heerlijke douche in het toiletgebouw.




Zaterdagavond hadden wij besloten om zondag de Harz te verlaten en in Thüringen het stadje Bad Frankenhausen op te zoeken. Onze vakantie wordt daarmee een retourtje Frankhuis - Frankenhausen - Frankhuis.

Wordt vervolgd in Herfsttocht 2023 deel 8, 15 oktober 2023 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver