zaterdag 24 februari 2018

Hackettstown, buiten de deur eten

Onze reis naar de Verenigde Staten van Amerika

In Nederland kunnen wij er ook wat van, maar in de drie en halve week in de Verenigde Staten van Amerika aten we geregeld buiten de deur, ontbijt, lunch, diner, of wat tussendoor... De eerste 10 dagen in dit grote land verbleven wij aan de oostkust in New Jersey.

Op een brodzige zondag gingen wij lekker ontbijten in een diner. Met 2 mountainbikes jakkerden wij de berg af naar het stadje. Alleen Europese ontbijt gewend, was er voor ons geen nee te koop. Er zat dan ook een dame te ontbijten, die zwaarder was dan wij tweeën bij elkaar, maar ja dan wel een diet Coke erbij.

's Avonds gingen wij nog wel eens terug naar het stadje van de M&M's, een ijsje halen bij Wendy's. De airco stond er zo fel te draaien, dat je spontaan meer zin kreeg in een warme chocolademelk. Maar nee, wij gingen om ijs.

Wij gingen zelfs een keer Italiaans eten in een plaatselijk restaurant hier. Wij moesten onze eigen drank meenemen. De zaak had geen drankvergunning. Rare jongens die Amerikanen.

Tussen al dat geëet door hebben wij ons verder ook prima gemaakt in de bergen in het noorden van New Jersey, bij de Deleware Watergap, in New York en zelfs rijdend op paarden, chipmunks voor ons wegspringend, geregeld een witstaarthert ontmoetend, of zo'n mooi kardinaalsvogeltje.

Het is best mooi daar. Later namen wij nog een vlucht naar New Mexico.

Meer over en vanuit Hackettstown staat in onderstaande stukjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver