zondag 31 juli 2022

Wapenveld-Noord, 't Klooster

Zwerftocht 2022 deel 33, 6 juli 2022 (bezocht zie tripadvisor

Terug naar vorige deel 

's Morgens hond eruit, ontbijt, persoonlijke verzorging, spullen opruimen en weer op pad. Er zat een onderbreking in onze vakantie, maar wij proberen de draad weer op te pakken. Wij gaan de laatste week niet meer terug naar het buitenland, maar blijven wat in Nederland rondzwerven.

Eerst naar de Poiesz supermarkt in Koudum. De boodschappen erin en op naar Hattem. Wij hadden camping Molecaten bedacht, alles dicht, bellen, geen gehoor. Dan maar 2 kilometer verderop, de welbekende Leemcule. Daar wachtten wij even de pauze af. De hond mag hier niet op de camping. Ik liet hem eerst maar even uit en toen weer op pad. Wij hadden iets anders bedacht in de buurt van Zwolle. SVR camping 't Klooster in Wapenveld.



Dit bleek een goede keuze. Wat een leuke camping. Kinderen spelen op het terrein bij de overdekte zandbak, waar skelters en fietsjes liggen  om mee te spelen. Aan de achterkant van de camping loop je zo het bos in, kun je mooi een rondje lopen met de hond. Begin van de avond kwamen zoals afgesproken onze dochter met haar hond en zoon nog even op visite. Dat was even gezellig. Morgen zoeken wij weer een nieuw plekje in het oosten van Nederland.


Even terug naar 5 mei 2018 even fietsen en paarden in Wapenveld


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver