maandag 18 november 2019

Osnabrück, Niedersachsenhof


Het is 16 augustus 2014 en voor het eerst sinds 2001 gaan wij in onze 'hoofdvakantie' niet met onze boot. Samen bezoeken wij met auto en tent 3 Duitse campings. Vandaag breken wij onze tent weer op  in Münster en verkassen wij naar de volgende en derde camping in Osnabrück.

Vanmorgen alweer vroeg wakker. Een evenement. Weer verkassen. 7:15 stonden wij op, douchen en met die rare bolderkar de eerste spullen naar de auto brengen. Na ’t ontbijt op dezelfde wijze de rest verslepen. Ik moest zelf ook nog even naar de ‘kampwacht’, om de stroom uit het kastje los te krijgen, want alles werd hier goed bewaakt en afgesloten.

uitzicht op het Wiehengebergte

Op naar Osnabrück. Prachtig ritje en weer terug naar meer heuvelachtig landschap. Dus genieten. Na een vlotte rit over binnenwegen kwamen wij op de camping aan. Gemoedelijk allemaal, de beheerder van deze camping had voor ons een mooi plekje met stroom tegen de bosrand aan. Daar waren wij dan op een mooie plek tussen de bergruggen Wiehengebergte en  Teutoburgerwoud.


Kwart over 11 hadden wij het hele spul alweer staan! Koffie! Relaxt nog boodschappen gedaan. Spullen voor barbecue. Rond 2 uur zaten wij al te barbecueën. Maar goed ook, toen wij om 3 uur even lagen uit te buiken in de tent, viel er een buitje.
’s Avonds nog een mooi eindje gewandeld. Het was toch weer een topdag.

Morgen de omgeving verder verkennen.

Meer over en vanuit Osnabrück staat in onderstaande stukjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver