zaterdag 27 juli 2024

Kruibeke, etappe 1

Zaterdag 6 juli, deel 1
Onze Tour de France 2024

Vandaag begint onze vakantie, met onze auto en hond achterin rijden wij de komende twee weken door voornamelijk Frankrijk en overnachten wij in hotels.

Rond half 10 is de achterbak ingeladen en vertrekken wij vanaf huis richting Kortrijk waar wij al een hotel hebben geboekt. Rond Breda zocht ik op Maps een plekje om onze hond even uit te laten. Het was ook wat gaan regenen. De bestemming was recreatieterrein De Mosten vlak over de Belgische grens. Bij Breda gaan wij even de snelweg af en rijden een stuk binnendoor. Vreemd genoeg komen wij even voor Hazeldonk weer op de snelweg, om er bij de grens weer af te gaan. Op het industrieterrein bij de grens reden wij door wegafzettingen rondjes en toen wij er door Maps te negeren eindelijk uit reden richting Meer, lieten wij het recreatieterrein maar zitten en gingen richting Antwerpen.

Voorbij Antwerpen was de eerste plaspauze voor ons op Kruibeke Noord. Een tankstation met restaurants en vuile wc's langs de snelweg. Wij hebben beteren gezien. Alle drie onze plas gedaan en weer verder...

Even een plas gedaan en verder


Op naar Kortrijk (deel 2)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver