woensdag 8 november 2023

Büren, na de files

   Herfsttocht 2023 deel 13, 17 oktober 2023 (bezocht zie tripadvisor

Vervolg van Herfsttocht 2023 deel 12

20 over 1 vertrokken wij van de parkeerplaats bij de Aldi in Eschwege en wij zouden maar liefst bijna 3 1/2 uur onderweg zijn voor onze rit naar Büren in het Sauerland. Rondom de stad Kassel was het dramatisch, allemaal files door wegwerkzaamheden, waardoor wij pas tegen vieren in Büren onze camper konden parkeren.

Wij parkeerden de camper op de camperstandplaats vlakbij het centrum. De plek is prima voor deze nacht. Het eerste wat wij hier deden, er even op uit en bij Zoo & Co vlakbij rotonde nabij de camperplek lieten wij onze hond wat lekkers uitzoeken. Even na vijven hadden wij onze maaltijd al klaar en zaten wij aan de nasi. Lekker.

Aan het begin van de avond gingen wij nog even naar boven de berg op naar het stadscentrum. Was niet erg spannend of bijzonder. Mijn lief kocht in een winkeltje nog wat kaarten om naar de bewoners van haar werk te sturen, maar Briefmarken verkochten zij in het winkeltje helaas niet. Zal er wel op neer komen, dat de kaarten pas in Nederland worden verstuurd.


's Avonds zaten wij nog even gezellig en morgen zullen wij naar Emmerik.

Wordt vervolgd in Herfsttocht 2023 deel 14, 18 oktober 2023 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver