woensdag 8 november 2023

Emmerik, slagboom

Herfsttocht 2023 deel 14, 18 oktober 2023 (bezocht zie tripadvisor

Vervolg van Herfsttocht 2023 deel 13

Rond half elf vertrokken wij weer uit Büren. Bij de camperstandplaats eerst nog even vuil water afgevoerd en water bijgevuld, vuil weggegooid en naar het benzinestation aan de andere kant van de rotonde gereden. Even diesel getankt en op pad.

Wij waren bang, dat het vandaag weer file rijden zou worden, want wij rijden door het drukke Ruhrgebied naar Emmerik. Op zich viel dat mee. Het eerste uur door het Sauerland reden wij steeds achter een Tsjechische vrachtwagen. Na een uur, toen hij afsloeg, groette hij mijn lief die natuurlijk reed nog even en wij reden richting Dortmund. Daar gingen wij een stukje door de stad en weer verder richting Gelsenkirchen. 

Na 2 1/2 uur waren wij in Emmerik. Eerst reden wij nog even de stad in en in de Action en de Edeka deed mijn lief nog even wat boodschappen.

Rond twee uur waren wij bij de standplaats bij de jachthaven. Het wordt de laatste avond en nacht van deze herfsttocht, wij werden direct door de medewerkster en medewerker door de slagboom geleid en ons een plek gewezen. Ik denk, dat wij anders een andere plek hadden gezocht. Wij staan niet graag achter een slagboom. 

Wij wandelden nog even zover mogelijk richting Rijn. Helaas hebben wij vanuit de jachthaven geen zicht op de Rijn. 's Avonds nog een rosé'tje en een snackje. Na het ontbijt morgen rijden wij weer naar huis, maken wij de camper schoon en leveren wij hem weer in. Helaas deze week vakantie zit er weer op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver