woensdag 5 april 2023

Charny-sur-Meuse, slagboom

Trektocht 2023 deel 8, 14 maart 2023 (bezocht zie tripadvisor
Vervolg van Trektocht 2023 deel 7

Na de twee stops in Stenay, hadden wij vandaag met onze camper ook nog een derde niet verwachte tussenstop. Eindpunt van vandaag zou Aire Camping-Car in Charny zijn. Toen wij voor de slagboom aankwamen, was er net een Brits stel met de camper door de poort gekomen. Wij hebben even met deze twee (vervroegde!) pensionado's staan kletsen. Ze hadden met geweld de slagboom omhoog moeten drukken om er weer uit te kunnen. Ook had de betaalautomaat geen  goede verbinding met internet.

Ook wij konden daardoor niet betalen voor deze camperplaats. Door het verhaal over de slagboom hadden wij ook al niet zo veel zin meer in deze plek. Wij besloten de wagen maar even voor de ingang aan de zijkant te laten staan. Plek zat hier. Toen zijn wij hier maar even lekker met de hond hier gaan wandelen. Kon zij ook nog even lekker badderen in een kolk van de Maas. Wij hebben nog lekker even geluncht hier. Water bijgevuld met de gieter en besloten een ander plekje te gaan zoeken.



De nieuwe bestemming zou een gratis camperplaats in het plaatsje Dieue-sur-Meuse worden. Wij reden nog een half uur verder zuidwaarts langs de Maas. Kwamen door Verdun (waar wij vier jaar eerder ook al eens doorheen reden) en staken bij Dieue aan de Maas de Maas over en even later een kanaal en daar rechts is onze camperplek voor vandaag.

Wordt vervolgd in Trektocht 2023 deel 9, 14 maart 2023 (bezocht zie tripadvisor

Meer over en vanuit  Charny-sur-Meuse staat in onderstaande stukjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!
Een groet van Zwerver